İtalya Hakkında Görüş

• 20.06.2022
Sayın Üyemiz,

İlgi : Ticaret Bakanlığı'nın 14.06.2022 tarihli ve E-76552293-724.01.01-00075569867 sayılı yazısı.
Ticaret Bakanlığı'nın ilgide kayıtlı yazısı ile, Türkiye-İtalya Ekonomi ve Ticaret Ortak Komitesi (JETCOETOK) 3. Dönem Toplantısının Ekim ayında ülkemizde düzenlenmesinin planlandığı bildirilerek, toplantıda gündeme getirilmesi gereken hususlara ilişkin Birliğimiz görüşü sorulmuştur.

Konunun ilgili üyelerinize duyurularak, bahse konu toplantının hazırlıklarında kullanılmak üzere, İtalya ile
ticari ve ekonomik ilişkilerin arttırılmasına yönelik işbirliği imkânları, öncelik verilecek sektörler, ticaretin
geliştirilmesi için öneriler, ikili ilişkilerde yaşanan sorunlar ve çözüm önerileri gibi konulara ilişkin
görüşlerinizin en geç 24 Haziran 2022 Cuma günü mesai saati bitimine kadar Birliğimize iletilmek üzere Odamıza (Eposta:
odemisto@tobb.og.tr) iletilmesi gerekmektedir.

Bilgilerinize Sunarız.