Haberler

ÖDEMİŞ TİCARET ODASI – UĞUR OKULLARI TİRE KAMPÜSÜ ARASINDA EĞİTİM PROTOKOLÜ İMZALANDI

  • 28.06.2022
  • ezgi
Bölgenin ekonomik açıdan kalkınması adına önemli çalışmalar yürüten Ödemiş Ticaret Odası, yaptığı iş birliklerine bir yenisini daha ekleyerek Uğur Okulları Tire Kampüsü ile eğitimde iş birliği protokolü imzaladı. İki kurum arasında imzalanan protokol kapsamında 2022-2023 eğitim-öğretim yılı için Ödemiş Ticaret Odası üyelerine, birinci derece yakınlarına %40 destek bursu sağlanacak.

İmzalanan protokol ile ilgili Ödemiş Ticaret Odası Başkan’ı Rıfat ERİŞ;

“Ödemiş Ticaret Odası olarak İndirim protokolleri ile Odamız üyelerinin ayrıcalıklı ve özel hizmetlerden yararlanabilmeleri için sosyal kültürel hayatlarında da onları bir adım öne taşıyacak çalışmalar yaparak eğitim, sağlık gibi konularda indirim protokolleri imzalamaktayız. Bu kapsamda da eğitim alanında üyelerimize ayrıcalık sağlayacak bir işbirliği protokolüne daha imza attık. Türkiye’nin önde gelen okullarından biri olan Uğur Okulları’nda üyelerimiz için ayrıcalık sağlamış bulunmaktayız. Protokolün üyelerimize hayırlı ve uğurlu olmasını dileriz.” Dedi.
ÖDEMİŞ TİCARET ODASI – UĞUR OKULLARI TİRE KAMPÜSÜ ARASINDA EĞİTİM PROTOKOLÜ İMZALANDI

Ödemiş Ticaret Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam