Haberler

ÖDEMİŞ TİCARET ODASI TOBB 70.KURULUŞ YILDÖNÜMÜ ETKİNLİĞİNDE

  • 28.06.2022
  • ezgi
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin (TOBB) 70’inci kuruluş yıldönümünde; 81 ilden gelen Oda/ Borsa Başkanları ve TOBB Delegeleri  Ankara’da Birlik Merkezi’nde buluştu. TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun ev sahipliğindeki toplantıda; Ticaret Bakanı Mehmet Muş, TBMM Başkanlığı yapmış olan Cemil Çiçek, Ticaret Bakanlığı yapmış olan Hayati Yazıcı, Milletvekilleri, Oda ve Borsa Yönetim Kurulu ve Meclis Başkanları ile delegeler yer aldı.

Ödemiş Ticaret Odası olarak Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğimizin kuruluşunun 70.Yıl dönümü etkinliğine ; Ödemiş Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkan’ı Rıfat ERİŞ, Yönetim Kurulu Başkan Vekili Nuri YAŞAYAN, Meclis Başkan’ı İbrahim SURAV ve Genel Sekreter Adnan BENGİ katılım sağladı.

Türk iş dünyasının çatı kuruluşu TOBB, 70’inci yılında 70 bin fidan dikerek, hatıra ormanı oluşturma kararı aldı. Ticaret Bakanı Mehmet Muş, TOBB’un yerel bir kuruluştan, dünya çapında iş birlikleri gerçekleştiren küresel bir aktör haline geldiğini ifade etti. Hisarcıklıoğlu da Türkiye’deki oda-borsa sisteminin dünyada örnek gösterildiğini belirterek “Ülkemizi hak ettiği yere çıkarmak için, iş dünyası daha hızlı koşmak zorunda” dedi.

Ticaret Bakanı Mehmet Muş yaptığı konuşmada, TOBB’un 70’inci kuruluş yıldönümünü tebrik ederken, “Ülkemizin en güçlü ve en etkin kuruluşlarından biri olmayı başaran TOBB’un ülkemizin ekonomik kalkınmasında çok önemli bir rol oynadığının her zaman bilincinde olduk. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği kuruluşundan bu yana sürekli kendini geliştirmiş, 70 yıllık yolculuğu neticesinde yerel bir kuruluştan, dünya çapında iş birlikleri gerçekleştiren ve üstlendiği görevlerle özel sektörümüzü yurt dışına da taşıyan önemli küresel bir aktör haline gelmiştir” dedi.
70. yıl etkinliğinde ayrıca 10-20-30 yıl görev yapmış delege ve genel sekreterlere hizmet şeref belgesi ve plaketleri takdim edildi.
ÖDEMİŞ TİCARET ODASI TOBB 70.KURULUŞ YILDÖNÜMÜ ETKİNLİĞİNDE

Ödemiş Ticaret Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam