• 15.09.2022
ÖDEMİŞ TİCARET ODASI TÜBİTAK 4007 BİLİM ŞENLİĞİ’NDE

Ödemiş Ticaret Odası Meclis Başkan’ı İbrahim SURAV ve Genel Sekreter Adnan BENGİ, Efeler Diyarı Bilime Işık Tutuyor Bilim Şenliği’nin açılış etkinliğine katıldı.Ödemiş Kaymakam’ı Sayın Fatih ASKOY’un, Ödemiş Belediye Başkanı Sayın Mehmet ERİŞ’in, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Sunullah DESTİCİOĞLU’nun ve diğer kurum yetkililerinin katıldığı açılış etkinliği Ödemiş Fuar Alanı’nda gerçekleşti.

Belediye Bando gösterisi, saygı duruşu ve İstiklal Marşı, protokol konuşmaları, halk oyunları ve mehter takımı gösterilerinin ardından stantların açılışı yapıldı. Açılış töreninden sonra etkinlik alanında kurulan stantlar gezildi ve yapılan projeler hakkında bilgi edinildi.

Ödemiş Ticaret Odası’nın da desteklediği ve proje paydaşı olduğu bu bilim şenliği, Türkiye genelinde 49 projenin yer aldığı Tübitak 4007 - Bilim Şenlikleri Destekleme Programı’nda İzmir ilinden geçen üç projeden biri olmuştur. Ödemiş İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün Tübitak’ta onaylanan il projesi olan "Efeler Diyarı Bilime Işık Tutuyor" projesi , 15-16-17 Eylül tarihlerinde "Efeler Diyarı Bilime Işık Tutuyor" TÜBİTAK 4007 Bilim Şenliği etkinliği adı altında Ödemiş Fuar Alanı’nda öğrencilerimizi stantlara beklemektedir. Proje yürütücülerini ve paydaşlarını özverili çalışmalarından dolayı tebrik eder, ilçemizde böyle bir şenliği gerçekleştirdikleri için teşekkür ederiz.