Haberler

ÖDEMİŞ TİCARET ODASI TÜRKİYE ODALAR VE BORSALAR BİRLİĞİ’NİN 79. GENEL KURULU’NA KATILDI

  • 01.06.2023
  • odemis
Ödemiş Ticaret Odası Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin (TOBB) 79. Genel Kurulu için Ankara’daydı.
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, TOBB 79. Genel Kurulu kapsamında, TOBB Genel Kurul Divanı, TOBB Yönetim Kurulu Üyeleri, Konseyler, oda, borsa başkanları ve delegeler ile birlikte 30.05.2023 tarihinde Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ü Anıtkabirde ziyaret ederek, huzurunda saygı duruşunda bulundular.
Anıtkabir ziyareti sonrası TOBB İkiz Kulelerde düzenlenen Hizmet Şeref Belgesi Takdim Töreni’ne katılım sağlandı. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN’ın teşrifleriyle Hizmet Şeref Belgesi Ödül Töreni gerçekleştirildi.
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu; camiaya en uzun süre hizmet etmiş çalışanlara hizmet şeref belgelerini takdim etmek üzere bir araya geldiklerini söyledi.
TOBB'un 79. Genel Kurulu 31.05.2023 Çarşamba günü M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun ev sahipliğinde, TOBB camiası üyelerinin, bürokratların, siyasilerin, Oda-Borsa Başkanlarının ve TOBB Delegelerinin katılımıyla TOBB ETÜ’de gerçekleştirildi.
TOBB Genel Kurulu'na Ödemiş Ticaret Odası Başkanı İbrahim SURAV, Oda Meclis Başkanı Arif BASMACI, TOBB Genel Kurul Delegesi Metin DURSUN, Genel Sekreter Adnan BENGİ katıldı.
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin 79.Genel Kurulu'nda 365Oda/Borsa Başkanı ve delegelerin oyları ile Başkanlık görevine yeniden seçilen Sayın Rifat Hisarcıklıoğlu'nu tebrik ediyor, başarılı çalışmalarının devamını diliyoruz.
ÖDEMİŞ TİCARET ODASI  TÜRKİYE ODALAR VE BORSALAR BİRLİĞİ’NİN  79. GENEL KURULU’NA KATILDI

Ödemiş Ticaret Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam