Tacikistan KEK 12. Dönem Toplantısı

• 12.09.2023
Sayın Üyemiz; Türkiye-Tacikistan 12. Dönem Karma Ekonomik Komisyon Toplantısı'nın bu yılın Ekim ayında Ankara'da düzenlenmesinin öngörüldüğü belirtilmektedir.
Bu itibarla, konunun ilgili üyelerinize duyurularak, bahse konu toplantının hazırlıklarında kullanılmak üzere, Tacikistan ile ticari ve ekonomik ilişkilerin arttırılmasına yönelik işbirliği imkânları, öncelik
verilecek sektörler, ticaretin geliştirilmesi için öneriler, ikili ilişkilerde yaşanan sorunlar ve çözüm önerileri gibi konulara ilişkin görüşlerinizin 22 Eylül 2023 Cuma gününe kadar iletilmesi hususunda gereğini rica ederiz.
Tacikistan KEK 12. Dönem Toplantısı