Trendyol ile E-Ticaret Bilgilendirme Semineri

• 13.09.2023
Gelişen ve büyüyen yeniliklerle İnternet üzerinden satış tüm dünyada ticaret alışkanlıklarını değiştirdi. E-Ticaret hayatımızın olmazsa olmazlarından biri oldu. E-ticaret, yeni başlayanların, küçük işletmelerin ve büyük şirketlerin ürünlerini geniş ölçekte satmalarına ve dünya çapındaki müşterilere ulaşmalarına olanak tanımaktadır.
Bu sebeple Ödemiş Ticaret Odası ile Trendyol iş birliği ile E-Ticaret Bilgilendirme Semineri düzenlenecektir.
Seminer 🔸Ödemiş Ticaret Odası Hizmet Binası Konferans Salonunda 🔸20 Eylül 2023 Çarşamba günü🔸 Saat:14.00'de yapılacaktır.
Seminer sunumu Trendyol Ege Bölge Satış ve İş Geliştirme Yöneticisi Ahmet Çağatay ARSLAN tarafından gerçekleştirilecektir.

Tüm üyelerimize duyurulur.
Trendyol ile E-Ticaret Bilgilendirme Semineri