ÖDEMİŞ TİCARET ODASI YERLİ OTOMOBİL TOGG’A KAVUŞTU

• 05.10.2023
Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın öncülüğünde ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin (TOBB) katkılarıyla üretimi hayata geçirilen ülkemizin yerli ve milli otomobili TOGG, Ödemiş Ticaret Odasına teslim edildi.Ödemiş Ticaret Odası Başkanı İbrahim SURAV; “TOBB’un 79.’uncu Genel Kurulu’nda 81 ilden 365 oda ve borsa için bir kura çekimi neticesinde ülkemizin gururu olan yerli ve milli elektrikli otomobilimizi teslim aldık. Birliğimizin de hissedarı olduğu Türkiye’nin Otomobili Girişim Grubu (TOGG) tarafından üretilen yerli ve milli elektrikli otomobili Odamıza kazandırdık. Ülkemiz ekonomisine ve sanayisine ışık tutan TOGG’un ülkemize kazandırılmasına öncülük eden Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a, ülkemizin yerli ve milli ilk elektrikli otomobil fabrikasının kurulmasında etkin rol oynayan Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanımız M. Rifat Hisarcıklıoğlu’na, bakanlarımıza, tüm yatırımcı kuruluşlarımıza, TOGG çalışanlara ve emeği geçen herkese Odamız adına teşekkürlerimi sunuyor, Odamıza ve ilçemize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.
ÖDEMİŞ TİCARET ODASI YERLİ OTOMOBİL TOGG’A KAVUŞTU