Azerbaycan/11. Dönem KEK Toplantısı için Firma Sorunları

• 09.01.2024
Sayın Üyemiz; İlgide kayıtlı yazıda, Türkiye-Azerbaycan Hükümetlerarası Karma Ekonomik Komisyonu 11. Dönem Toplantısı'nın, Sayın Cumhurbaşkanı Yardımcımız Cevdet Yılmaz ile Azerbaycan Başbakanı Ali
Esedov'un eşbaşkanlığında 22 Şubat 2024 tarihinde Ankara'da gerçekleştirilmesinin öngörüldüğü belirtilmektedir. Bu itibarla, konunun ilgili üyelerinize duyurularak, bahse konu toplantının hazırlıkları çerçevesinde faydalanılmak üzere firmalarımızın Azerbaycan'da karşılaştıkları sorunlara ilişkin ekli formun doldurulması ve 16 Ocak 2024 tarihine kadar Birliğe iletilmesi gerekmektedir.

Azerbaycan/11. Dönem KEK Toplantısı için Firma Sorunları