ÖDEMİŞ TİCARET ODASI’NDAN ETKİN İLETİŞİM EĞİTİMİ’NE DAVET

• 18.01.2024
Ödemiş Ticaret Odası tarafından yapılacak olan organizasyon kapsamında “Satışta, Hizmette, İş Hayatında Etkin İletişim Eğitimi” verilecektir. Eğitim 31 Ocak 2024 Çarşamba günü Saat 19:00’da Ödemiş Belediyesi Kültür Merkezi Salonu’nda yapılacaktır.
Konuşmacı olarak katılacak olan Devlet Tiyatrosu Sanatçısı ve Davranış Bilimleri ve İletişim Uzmanı Adnan ERBAŞ bilgi ve deneyimlerini dinleyicilere aktaracaktır.
Ödemiş Ticaret Odası Başkanı İbrahim SURAV; 31 Ocak 2024 Çarşamba günü Ödemiş Belediyesi Kültür Merkezi Salonu’nda Saat 19:00’da yapılacak olan konferansa “Satışta, Hizmette, İş Hayatında Etkin İletişim Eğitimi” için tüm Oda Üyeleri ile Bölge Halkının programa davetli olduğunu belirtti.
ÖDEMİŞ TİCARET ODASI’NDAN  ETKİN İLETİŞİM EĞİTİMİ’NE DAVET