ÖDEMİŞ TİCARET ODASI’NDAN ETKİN İLETİŞİM EĞİTİMİ

• 01.02.2024
Ödemiş Ticaret Odası tarafından düzenlenen organizasyon kapsamında Devlet Tiyatrosu Sanatçısı ve Davranış Bilimleri ve İletişim Uzmanı Adnan ERBAŞ’ın sunumuyla “Satışta, Hizmette, İş Hayatında Etkin İletişim Eğitimi” verildi. 31 Ocak 2024 Çarşamba günü Ödemiş Belediyesi Kültür Merkezi Salonu’nda Saat 19:00’da yapılan eğitimde Etkili İletişim Teknikleri, İletişimde Beden Dili Yönetimi, Görünüm ve Kişisel İmaj gibi bir çok konu başlığının ele alındığı eğitimde, Adnan ERBAŞ bilgi ve deneyimlerini dinleyicilere aktardı. Katılımın yoğun olduğu seminere bir çok üye firma ve çalışanları katılım sağladı.
Ödemiş Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim SURAV ve Oda Meclis Başkanı Arif BASMACI İlçemize gelerek değerli bilgilerini ve tecrübelerini seminer katılımcıları ile paylaşan Adnan ERBAŞ'a plaket takdim ederek teşekkürlerini sundu.
ÖDEMİŞ TİCARET ODASI’NDAN ETKİN İLETİŞİM EĞİTİMİ