Türkiye-Slovakya Ekonomi ve Ticaret Ortak Komitesi I. Dönem Toplantısı

• 08.02.2024
Sayın Üyemiz; Türkiye-Slovakya Ekonomi ve Ticaret Ortak Komitesi I. Dönem Toplantısının Ticaret Bakanı Sayın Prof. Dr. Ömer Bolat ile Slovakya Başbakan Yardımcısı ve Ekonomi Bakanı Sayın Dr. Denisa
Sakova eşbaşkanlıklarında 21 Şubat 2024 tarihinde Bratislava (Slovakya)'da gerçekleştirileceği bildirilmekte olup, Birliğimizden toplantıya ilişkin bir bilgi notu talep edilmektedir.
Bilgilerini ve konunun üyelerinize duyurularak toplantıda gündeme getirilmesinde fayda görülen görüşlerin Birliğimize (arzu.emeksiz@tobb.org.tr) iletilmesini rica ederiz.
Türkiye-Slovakya Ekonomi ve Ticaret Ortak Komitesi I. Dönem Toplantısı