Haberler

ÖDEMİŞ TİCARET ODASI GULFOOD DUBAİ GIDA FUARI’NDA

  • 28.02.2024
  • odemis
19-23 Şubat 2024 tarihleri arasında Dubai’de her yıl düzenlenen dünyanın en büyük fuarı Gulfood Uluslararası Gıda Fuarı’na katıldık.
Gulfood Dubai, stratejik konumu nedeniyle dünyanın her kıtasından sektör liderlerini buluşturan, çok sayıda katılımcı ve ziyaretçi çeken fuarların başında geliyor. Gıdaya dair her konuya ev sahipliği yapan fuar markalaşmanın ve küresel bilinirliğin önünü açıyor. Gulfood Dubai Fuarı, yiyecek, içecek sektöründe üreticileri, toptancıları, perakendecileri, distribütörleri, otelcileri ve karar alıcıları buluşturarak aralarındaki bağlantıyı kolaylaştırıyor. Her yıl artan sayıyla ulusal ve uluslararası katılımcı, yeni ürünlerini ve yeni teknolojileri sergiliyorlar. Gıda sektörünün dünya çapındaki en önemli fuarlarından biri Dubai Gulfood 2024 Uluslararası Gıda Fuarı’na Ödemiş Ticaret Odası Meclis Başkanı Arif BASMACI, Yönetim Kurulu Üyesi OSMAN HALICI, Genel Sekreter ADNAN BENGİ ve Gıda Sektöründeki Üyeler ile katılım sağladık. KOBI’ler ve gelişmekte olan gıda firmalarına pazarda yenilikleri ve yeni pazarları sunan Gulfood Gıda Fuarı iş ilişkileri kurmak için fırsat yaratmaktadır.

ÖDEMİŞ TİCARET ODASI GULFOOD DUBAİ GIDA FUARI’NDA

Ödemiş Ticaret Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam