Türkiye-Cezayir 12. Dönem KEK Toplantısı

• 29.02.2024
Sayın Üyemiz; İlgi yazıda, Türkiye-Cezayir 12. Dönem Karma Ekonomik Komisyon (KEK) Toplantısı'nın önümüzdeki dönemde düzenlenmesinin öngörüldüğü belirtilmekte olup toplantıda kullanılmak üzere Birliğimizden bir bilgi
notu talep edilmektedir. Konunun ilgili üyelerinize duyurularak, söz konu toplantı hazırlıklarında kullanılmak üzere, Cezayir ile ticari ve ekonomik ilişkilerin arttırılmasına yönelik işbirliği imkânları, öncelik verilecek sektörler, ticaretin geliştirilmesi için öneriler, ikili ilişkilerde yaşanan sorunlar ve çözüm önerileri gibi konulara ilişkin görüşlerinizin 8 Mart 2024 Cuma günü mesai saati bitimine kadar odemisto@tobb.org.tr adresine iletilmesi hususunda gereğini rica ederiz.
Türkiye-Cezayir 12. Dönem KEK Toplantısı