ÖDEMİŞ TİCARET ODASI YÖNETİM KURULU BAŞKANI, YÖNETİM KURULU ÜYELERİ, MECLİS ÜYELERİ VE GENEL SEKRETERDEN OLUŞAN HEYET ÖDEMİŞ TİCARET ODASI ANADOLU LİSESİ’Nİ ZİYARET ETTİ

• 10.03.2017

Ödemiş Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı, Yönetim Kurulu Üyeleri, Meclis Üyeleri ve Genel Sekreterden Oluşan Heyet ÖDEMİŞ TİCARET ODASI ANADOLU LİSESİ’ni Ziyaret Etti.

Odamızın adını taşıyan Ödemiş Ticaret Odası Anadolu Lisesi’ni ziyaret eden odamız heyeti Okul Müdürü ve yönetimi, Ödemiş Milli Eğitim Müdürü Murat İçel ve Şube müdürü Yakup Çakır’ın da  katıldığı görüşmede okulun faaliyetleri hakkında bilgi alarak sorunları ile ilgili bilgi aldı.

Okulun ÖSS sınavı başarısında üstten % 80 dilimi içerisinde olduğunu kaydeden okul Müdürü İlhan Koca “ Okulun ve öğrencilerin başarısını artırmak içim hem akademik hem de fiziksel açıdan sürekli iyileştirme ve çalışmalar yapmaya çalışıyoruz. Özellikle son sınıfta ve üniversite sınavına hazırlanan  öğrencilerimiz için daha hassas davranıyor gerek kurslarımız gerekse öğretmenlerimizin üstün çabalarıyla öğrencilerimizi sınava hazırlıyoruz. Ödemiş Ticaret Odamız okulumuzun ihtiyaçları konusunda sürekli destekçimiz, ayrıca bölgemizde üniversite eğitimine başlayan yüzlerce öğrencimize burs vererek gençlerimizin elinden tutuyorlar. Bu konuda gösterdikleri hassasiyet sebebiyle Sayın Başkanımıza ve Değerli üyelerine buradan teşekkürlerimizi sunuyorum” dedi.

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Murat İçel de “Ödemiş Ticaret Odası Anadolu Lisesi;  Odamızın başardığı  İlçemizde örneğine az rastlanır bir sosyal sorumluluk projesidir. Odamızın gerek okulumuza gerekse ilçemizdeki diğer eğitim faaliyetlerine katkılarını biz de dikkatle takip ediyoruz.  Sayın Başkanım nezdinde odamıza burada teşekkürlerimi sunuyor, yeni yönetimimize ve başkanımıza da başarılar diliyorum” dedi.

Yönetim Kurulu Başkanı Rıfat Eriş “Okulumuzun ve  öğrencilerimizin başarılarını takip ediyor, gururlanıyoruz. Gerek Okulumuza gerekse ilçemizde eğitim-öğretim alanında elimizden gelen desteği esirgemeyeceğiz. Her zaman gençlerimizin yanındayız. Odamızın ismini Okulumuzun yetiştirdiği başarılı öğrencilerle duymaktan mutluluk duyuyoruz. Bu vesile ile Pazar günü sınava girecek öğrencilerimize de sonsuz başarılar diliyorum” dedi.